Telewell TW-3G ja E230

Siptune WR1 ym reitittimet ja PC:t mobiiliverkkokäytössä

Telewell TW-3G ja E230

ViestiKirjoittaja Epävakaa » 14 Marras 2009 17:13

Ongelma yhteys pätkii. Tietokoneessa toimii hyvin ja vakaasti. TW:ssä kun on kiinni, yhteys syntyy ja pätkii, saattaa toimia muutaman minuutin ja sitten pätkii hetkeksi ja sininen valo vilkkuu, ja joskus otan virrat pois TW:stä niin sitten lähtee pelittämään, tai käytän mdeemia irti.

Käytössä on siis Telewell TW-3G (V7.04a5 20090826) asetuksissa internet.saunalahti sekä *99#
Modeemeina E230 ja E160E (toimii samointavoin)
Suuntaava antenni (tällä hetkellä sisällä, tietokoneeseen yhdistettynä signaali on 91% ja Telewellissä yhteydet n.54-64%)
UUSI laite eli Haman aktiivinen USB hubi modeemin ja TW 3G väliin, ei vaikutusta parempaan.

Nukahteleeko TW? Vai toimisiko jokin muu TW ajuri paremmin, mitä te käytätte? Olisiko pingistä apua, miten olette asetukset laittaneet jos olette pingin asettaneet? Olisiko jotain AT-komentoa joka auttaisi?
Epävakaa
 

Re: Telewell TW-3G ja E230

ViestiKirjoittaja TeppoV » 14 Marras 2009 18:21

Epävakaa kirjoitti:Ongelma yhteys pätkii.
Modeemeina E230 ja E160E (toimii samointavoin)


Onko muuten operaattori Sonera? Minulla nyt pätkinyt E230 sekä E169 A-link WNAPin kanssa Soneran kanssa enkä vielä tiedä onko vika WNAPissakaan vaiko Soneralla?
TeppoV
 

Re: Telewell TW-3G ja E230

ViestiKirjoittaja Epävakaa » 14 Marras 2009 19:18

Elisan verkko, Saunalahden liittymä. Nyt on ollut E230 kiinni n. 2h suoraan koneessa ja ei mitään häikkää, spotify soinut kokoajan ja netissä olen surffaillut. TW kautta ei olisi onnistunut 2h maratoni...
Epävakaa
 

Re: Telewell TW-3G ja E230

ViestiKirjoittaja TeppoV » 14 Marras 2009 19:20

Epävakaa, kävihän se tosiaan ilmi jo eka viestistäsi APN:stä, että operaattori on saunalahti (Elisan verkossa) joten kysymykseni oli turha.
Mutta seuraavaksi kysyn, että mokkulassasi muistikortti (MicroSD)? Itselläni ongelmat alkoivat sen jälkeen kun laitoin muistikortin mokkulaan, ja netistä löysin että jollain oli sellainen ongelma että netti pätkii jos muistikortti on paikallaan mutta ei silloin kun muistikorttia ei ole.
TeppoV
 

Re: Telewell TW-3G ja E230

ViestiKirjoittaja (epä)vakaa » 14 Marras 2009 22:11

Oli tullu telewellin sivuille uusi päivitysohjelmisto V7.04b3 6.11.2009. Poistin muistikortin mutta se ei tuntunut vaikuttavan asiaan, hyvä kuitenkin kun ilmoitit, joskus nämä tietokone asiat on niin pienestä kiinni. Nyt on toiminut hetken paremmin, tosin saapa nähdä tulevina päivinä pysyykö yhteydet ohjelmiston vaihdoksen myötä paremmin päällä.
(epä)vakaa
 

Re: Telewell TW-3G ja E230

ViestiKirjoittaja Epävakaa » 15 Marras 2009 10:08

Ei pysy päällä,sama saatanan pätkiminen jatkuu... Vittu mitä paskoja. Nyt toimii mokkula taas suoraan tietokoneeseen laitettuna, kun painaa connect niin yhteys syntyy ja pysyy, mutta kun tw on käytössä niin yhteys syntyy joko puolen tai useamman minuutin päästä sen jälkeen valo palaa hienosti kunnes menet nettiin ja saat esim. käyttäjätunnuksen ja salasanat asetettua sähköpostiin niin eiköhän vilkkuminen ala ja yhteys palaa minuutien sisällä.
Sama ongelma oli myös a-linkin kanssa, sen vaihdoin tähän "parempaan". Vaatiiko tuo TW todella niin horjumattoman yhteyden että 14 db suunnattu antenni pitää olla metrin päässä mastossa kohti suoraan että saavutetaan 100% signaali niin sitten vois toimiakkin.
Minkälaisia signaali voimakkuuksia teillä on TW-3Gssä kun yhteytenne on vakaa?
Epävakaa
 

Re: Telewell TW-3G ja E230

ViestiKirjoittaja Vakaampi » 15 Marras 2009 11:41

Hei TW pysyy päällä kun ottaa WLANIN POIS KÄYTÖSTÄ!! Ei vissiin tehot riitä laitteessa. Eli nyt kun laittaa TW ja E230 väliin AKTIIVISEN HUBIN ja ethernet piuhan väliin CISCON HOITAMAAN WLANIN niin netti toimii vakaammin. Kokeilin vauhdista laittaa wlanin käyttöön TW:ssä niin meni vajaa minuutti ja spotify lakkoi soittamasta musiikkia, odottelin toista minuuttia ja valo vain vilkkuu E230ssä, wlan takaisin pois päältä ja puoli minuuttia niin tuo kaunis pysyvä valo E230 palaa jälleen.
Ei pidä siis uskoa eikä toivoakkaan IKINÄ että laitteet hoitaisivat kaiken sen mitä pakkauksissa lukee. Ei ei nyt pitää olla vain iloinen että tw muuttaa usb:ltä tulevan signaalin (jota sen ei tarvitse itse vahvistaa kun aktiivinen hubi hoitaa sen) ethernet piuhalle.

Tämä viesti lähtee kohta puoliin myös Telewellille.
Vakaampi
 

Re: Telewell TW-3G ja E230

ViestiKirjoittaja karp. » 21 Joulu 2009 14:31

Onko muilla ollut ongelmia samalla yhdistelmällä tällä uusimmalla firmwarella (V704b3).

Huomasin että lataus nopeus tippuu 3-4Mbit tuonne 1-1.4Mbit noin 5-10 minuutin sisään TW-3G uudelleen käynnistämisestä.
Myös lähetysnopeus hyytyy 0.7 Mbit->0,13Mbit

TW-3G uudelleen käynnistys taas palauttaa nopeuden.

Kun Huawein laittaa suoraan kiinni koneeseen latausnopeudet ovat normaalit ja pysyy koko ajan samoissa.

Edellisellä firmawarella näitä ongelmia ei ollut.
karp.
 
Viestit: 10
Liittynyt: 21 Joulu 2009 14:14

Re: Telewell TW-3G ja E230

ViestiKirjoittaja karp. » 30 Tammi 2010 21:33

karp. kirjoitti:Onko muilla ollut ongelmia samalla yhdistelmällä tällä uusimmalla firmwarella (V704b3).

Huomasin että lataus nopeus tippuu 3-4Mbit tuonne 1-1.4Mbit noin 5-10 minuutin sisään TW-3G uudelleen käynnistämisestä.
Myös lähetysnopeus hyytyy 0.7 Mbit->0,13Mbit

TW-3G uudelleen käynnistys taas palauttaa nopeuden.

Kun Huawein laittaa suoraan kiinni koneeseen latausnopeudet ovat normaalit ja pysyy koko ajan samoissa.

Edellisellä firmawarella näitä ongelmia ei ollut.


Joo nyt oli tullut Telewelliltä uusi firmis (V705a4) ja ei ole tuo nopeus jummittunut tuonne alle 2 Mbit/s kertaakaan päivityksen jälkeen. Milä lie sitten ollut vikana?
karp.
 
Viestit: 10
Liittynyt: 21 Joulu 2009 14:14


Paluu Mokkulareitittimet ja PC:t

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron